Un mic dejun savuros şi sănătos ! Vasile Spînu, Executive Chef la Lux Divina, Centru de Evenimente, ne arată cum putem reinventa micul dejun pentru a avea un start delicios în orice zi! Delicioasele gemuri şi dulceţuri Bun de Tot îşi găsesc locul în cele mai “miam, miam” creaţii culinare.
Ingrediente
- Musli cereale 120g
- Iaurt 80g
- Dulceață de coacăze negre 2-3 linguri
- Dulceață de mure 2-3 linguri
- Decor: afine, zmeură, mentă
Mod de preparare
La acest desert se folosesc două tipuri de dulceţuri, de coacăze negre şi de mure. Bineînţeles din gama Bun de Tot de la Dacia Plant, dulceţuri fără coloranţi, conservanţi sau zahăr. Sunt îndulcite cu sirop de struguri, pentru ca desertul nostru să fie 100% savuros şi sănătos.
Folosiţi un borcan de sticlă pentru a crea un mic dejun în straturi care are un aspect senzaţional!
Se pune un strat de musli de cereale, apoi se adaugă un strat de iaurt, cu grijă pentru a nu murdări marginea borcanului.
Se adaugă apoi fructele, coacăzele şi afinele după care repetăm din nou, adăugând noi straturi.
După ce am pus şi aceste straturi, adăugăm dulceaţa de coacăze
Se adaugă apoi, din nou, un strat foarte subţire de cereale
Apoi din nou iaurt
Încheiem cu dulceaţa de mure.
Se va decora cu puţină mentă şi o zmeură!