5 instrumente de bază pentru grădinărit

Vremea caldă a venit și începem să ne petrecem zi după zi în grădină! De aceea, este indicat să ne înarmăm cu uneltele esențiale care ne permit să intervenim rapid!

Husă pentru scule

Deși cutiile de unelte sunt clasice, husele cu buzunare se dovedesc a fi o alegere mai inspirată! Nu numai că este ușor de transportat și agățat, dar ține totul organizat și la vedere!

Foarfecă de grădină

Alegeți o foarfecă de grădină bună și vă veți mulțumi de fiecare dată când o folosiți. Căutați una fabricată din aluminiu forjat, cu un mâner ergonomic și lamă care face tăieturi curate și precise.

Lopată de grădină

O lopată mică de grădină capabilă să pătrundă cu ușurință și în solurile cele mai îndărătnice este esențială pentru un grădinar care se respectă. Cumpărați una de calitate, cu corp din oțel galvanizat, care să vă țină mai mult timp și să ofere rezultate bune în tot acest timp.

Ferăstrău pliabil

O altă unealtă esențială este fierăstrăul pliabil de mână. Lama unui fierăstrău de calitate, chiar și de dimensiuni mici, este perfectă pentru tăierea și tăierea chiar și a celor mai dure plante și a celor mai noduroase rădăcini.

Mănuși de grădină și ghete

Grădinarii pot schimba prin o mulțime de mănuși și cizme înainte de a-și alege mânușile și cizmele preferate. Nu ezitați să luați mânuși și ghete de calitate. Veți petrece mult timp în grădină și confortul este esențial!

Sticlă de apă

Chiar și cel mai experimentat grădinar nu își poate face treaba dacă este deshidratat. De aceea este indicat să alegeți o sticla de apă termorezistentă care poate menține lichidele la aceeași temperatură ore întregi!

 

 

 

Alte articole

Calendarul gradinii

Calendarul lunii iulie

În plină vară, inundată de soare şi de căldură, grădina noastră este mai frumoasă şi mai înfloritoare ca niciodată! Cu toate acestea, ea are în

Citește »
Boli ale plantelor

Rugina plantelor

Petele maronii sau negre de pe anumite plante sunt cauzate de multe ori de rugina plantelor. Aceasta este o boală infecţioasă produsă de anumite ciuperci

Citește »
Ghidul începătorului

De ce să rupeți florile uscate

Nu este doar un procedeu prin care vă asigurați că sunt „afișate” numai florile proaspete, ci unul prin care asigurați sănătatea și productivitatea plantei. Aflați

Citește »

Str. Harmanului fn, com. Bod, jud Brasov, Romania

Luni – Vineri 09:00 – 13:00

Tel: 0268 283 063
Fax: 0268 283 063 

Email: contact@daciaplant.ro